LOS FLAMENCOS

APARTEMENTEN EN PENTHOUSES OP DE EERSTE LIJN


       !!!!!!!!!!!!!!!!!! NIEUWBOUW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ons grondstuk bevindt zich naast het drasland van de zoutpan van Marchamalo (Salinas de Marchamalo), een emblematische plaats bestaande uit een aantal strandmeren die gevormd zijn om er zout aan te onttrekken. Het is een beschermd gebied dat het natuurlijk leefgebied is van verschillende soorten vogels, waaronder flamingo's.
De stadsontwikkeling beoogt de natuurlijke ruimte te behouden en ontwerpt het landschap als een omgeving met enkel Mediterrane planten die perfect aan de omgeving zijn aangepast. De natuur als centrale kracht van het project. De doorlaatbare omheining van ronde houten palen zorgt voor de afbakening van het grondstuk en biedt de mogelijkheid de omgeving te bezichtigen. Het grondstuk is opgedeeld in een aantal recreatieve gebieden die het contact vormen met de natuurlijke omgeving. De tuin zal worden vormgegeven door schaduwrijke bomen als olijfbomen en aleppoden, aromatische planten als rozemarijn en lavendel, die samen met andere planten als Aloë striata, Echium en Agave attenuata een puur mediterraan chromatisch landschap vormen. De begroeiing dient echter niet alleen als decoratie: in dit project vormt ze de scharnier van de ruimtes, het verkeer, de rustgebieden, schaduwen... De aroma's en de kleuren. Voor het ontwerpen van een mediterrane tuin beschikken we over verschillende hulpmiddelen die we inzetten om buitengewone ruimtes in het geheel te creëren.

In deze tuin vinden we een vogelkijkhut, recreatieterrein voor huisdieren, een chill-out- gebied, kluisjes om enkele strand spullen in op te bergen, sportgebieden voor alle leeftijden, zoals voor jeu de boules, een running-circuit, een baan voor beachvolleybal en een sportzaal. Bovendien zijn er gebieden waar kinderen hun fantasie kunnen ontwikkelen, zoals een speeltuin met een hut en lees zones. Door de bebouwing aan de zuidkant van het grondstuk te plaatsen, blijven er grote gebieden vrij. Hier kan de natuurlijke omgeving de hoofdrol spelen. Het groot zwembad met wateroppervlak van 300 m2 zal ons een reeks tastbare, visuele en olfactorische sensaties bieden om onze vrije tijd ervaring te voltooien. De afwerking overstijgt het ontwerp naar een geheel nieuw niveau van stijl en gratie, en met een jacuzzi.
In het gebouw bevindt zich een aantal delen die de uitrusting volmaken, zoals een voor de rust en ontspanning ontworpen spa, een Wi-Fi-zaal, een gourmetzaal en een aantal fietsparkeerplaatsen. Dit alles wordt omgeven door aangename zitruimtes op zodanige hoogte dat de tuin en de omgeving kunnen worden bewonderd.


FUNDERING EN STRUCTUUR


Daar deze onderdelen van het project van vitaal belang zijn en met het geotechnische verslag met de natuur en de eigenschappen van het grondstuk hebben we de nodige berekeningen en ontwerpen uit kunnen voeren om de meest gepaste fundering te vervaardigen. Net als de structuur biedt de fundering een buitengewone stevigheid vanwege het bidirectionele platen van gewapend beton die de ladingen in twee richtingen naar de pilaren verplaatst.


GEVEL EN AFDEKKING


De gevel voert een dialoog met de omgeving. De balustrades van de ruime terrassen geven uitzicht op zee en zijn gemaakt van veiligheidsglas die een vrij en panoramisch uitzicht geven, waardoor je vrijwel ongehinderd geniet van een bevoorrecht uitzicht op de omgeving, hetzij vanaf het terras of vanuit het interieur van het huis. De gevel is bovendien ontworpen om het gebouw een exclusief imago en eigen identiteit te geven, om zo een zeer veeleisende mate aan comfort te bereiken. Hiervoor wordt een omhullende thermische en akoestieke installatie uitgevoerd die het gehele gebouw zal omgeven. Deze installatie isoleert het gebouw zelfs daar waar het traditioneel niet werd gedaan. De doorlatende materialen bezitten enorme thermische en akoestieke isolerende eigenschappen. Hierdoor zal het energieverbruik afnemen. De technische benaming van dit systeem is SATE (extern systeem voor thermische isolatie) en bestaat uit het plaatsen van een isolerende laag aan de buitenzijde van het gebouw die, samen met een aantal mortels, een glad, rigide en licht aspect biedt. Dit systeem wordt ondersteund door een keramische baksteenconstructie. Aan de binnenzijde bevindt zich een spouw en een bekleding met een gelamineerde gipsplaat om de binnenzijde van de woning een gepast aspect te geven. Om een aanvullende thermische isolering te verkrijgen, zal er, naast het waterdicht maken met een asfaltbekleding, een laag geëxtrudeerd polystyreen wordt geplaatst en zal de niet begaanbare vloer worden afgewerkt met gravel en de begaanbare terrassen met keramische tegels met houtafwerking. De buitenterrassen die over andere terrassen worden geplaatst, hebben geen thermische isolatie nodig.


METSELWERKEN


Voor de afscheiding tussen woningen is gekozen voor een bouwsysteem dat een baksteenmuur combineert met een structuur van gegalvaniseerd staal met gelamineerde gipsplaat en een plaat van steenwol aan beide zijden hiervan. Er is gekozen voor deze uitvoering om de intimiteit en het gemak te garanderen door middel van een uitstekend thermisch en akoestiek isolatiesysteem. Voor de afscheiding tussen de verschillende ruimtes in de woning worden gelamineerde gipsplaten vervaardigd die worden bevestigd middels metalen profielen en worden gescheiden middels een plaat van minerale wol. In keukens, badkamers en toiletten zullen de gipsplaten een speciale behandeling ondergaan. Dit zorgt niet alleen voor een grote akoestieke en thermische isolering maar ook voor perfect gladde muren waarop de verf de gewenste helderheid of warmte bereikt. Tegelijkertijd dragen wij ons steentje bij aan het milieu door het aanzienlijk verminderen van de hoeveelheid afval tijdens de uitvoering. Het interieur van de woning is ontworpen om een akoestisch en thermisch comfortabele sfeer te bieden
waardoor men kan genieten van een aangenaam verblijf. Niet alleen de isolerende mechanismen van de gevel en het houtwerk dragen hieraan bij maar ook de installatie van airconditioning en interne ventilatie, die ervoor zorgen dat de temperatuur en vochtigheid op optimale niveaus worden gehouden. Een adequate temperatuurbeheersing door het gebouw verbetert het energieverbruik, wat in combinatie met een installatie die warm water genereert door middel van hernieuwbare energie, ervoor zorgt dat het energieverbruik zo beperkt mogelijk wordt gehouden.


EXTERNE EN INTERNE HOUTWERK


Het ontwerp van ons externe houtwerk beschikt over een van de beste thermische isolatiewaarden: wij hebben gekozen voor gelakt aluminium met thermische onderbreking. Zo wordt voorkomen dat de binnen- en buitenlagen contact maken door middel van een afscheidend profiel dat de overdracht van
koude of warmte voorkomt. Enkele van de belangrijke voordelen hiervan zijn de energiebesparing en de vermindering van de condensatie door verschillen in temperatuur en vochtigheidsgraad. Bovendien heeft het Climalit of vergelijkbare dubbele beglazing met luchtruimte. Hiermee wordt een grote energie- en akoestieke efficiëntie bereikt met een hoog percentage isolering die worden geuit in een constante besparing op onze elektriciteitsfactuur en, bovendien, een lagere CO2-uitstoot. De verduistering van de kamers wordt bewerkstelligd met aluminium jaloezieën in dezelfde kleur als het houtwerk buiten het interne houtwerk. Voor uw veiligheid is de toegangsdeur naar uw woning geblindeerd met een veiligheidsslot, scharnieren met anti-uithefrichting en een kijkgat. De overige deuren van de woning zijn modern en elegant glad en wit gelakt, afgewerkt met solide randen en hang- en sluitwerk met verchroomde krukken. De ingebouwde kasten worden van de vloer tot aan het plafond uitgevoerd met bij de overige deuren passende schuifdeuren. Daarnaast zullen ze worden gevoerd binnen met getextureerde melamine, met rekken en opknoping bar.


INTERNE BEKLEDING


Daar op geheel gladde muren kan worden gewerkt, krijgen deze een speciale helderheid met een onberispelijke afwerking over plastische verf. Ook de plafonds worden op deze wijze geschilderd. De kleur kan uit een kleurenpallet worden gekozen. De plafonds van de woning zijn afgewerkt met witte plastische verf. Daar de airconditioninginstallatie in een van de badkamers wordt geplaatst, zal dat plafond toegankelijk zijn voor het onderhoud. Voor
ons staat de tevredenheid van al onze klanten hoog in het vaandel. Als toegevoegde waarde is voor de tegelvloer in het interieur gekozen voor een elegant ontwerp van porseleinkeramiek voor de gehele woning daar deze zeer resistent en duurzaam is. Een zeer belangrijke factor is echter dat het een
uitstekend antiallergisch materiaal is dat zeer hygiënisch is vanwege de geringe poreusheid, waardoor de reiniging vergemakkelijkt wordt en schimmels en ziektekiemen worden voorkomen. In de keuken wordt de wand boven het aanrecht bekleed met porseleinkeramiek in combinatie met
een plastische verf, afhankelijk van het woningtype. Voor de badkamers kunnen onze klanten voor de bekleding kiezen tussen verschillende modellen.
Aan de buitenzijde worden de terrassen van de woningen afgewerkt met antislipkeramiek die hout nabootst.


WATERLEIDINGEN EN ELEKTRICITEIT, LUCHTBEHANDELING EN WARM WATER


Energie, ons uitgangspunt om het gebouw compleet te voorzien van vermogen en kracht. Hiervoor wordt voor de waterleidingen een meerlagige leiding gebruikt. Dit is een van de leidingen die als hightech staan aangeschreven vanwege de uitstekende eigenschappen als weerstand tegen hoge temperaturen en slijtage, en vanwege de duurzaamheid. In alle gebieden waar water aanwezig is, zullen tussenkranen worden geplaatst, naast extra kranen voor elk sanitair, met uitzondering van de douchen. Bij de uitvoering van het sanitair zullen we zonder twijfel PEX of meerlagige buizen gebruiken. Apparatuur voor de productie van huishoudelijk warm water via hernieuwbare De badkamers tellen met doucheplaten, douchewanden, badmeubels op aanrecht met twee laden en toiletten van topkwaliteit. Ook worden er mengkranen geïnstalleerd. De elektriciteitsinstallatie wordt met hoge elektriciteitswaarden geïnstalleerd om alle behoeften van onze klanten te dekken. Er worden onafhankelijke circuits aangelegd voor de verlichting, de stopcontacten, de huishoudelijke apparaten en de airconditioning. In de huiskamers, slaapkamers en terrassen worden televisieaansluitingen geplaatst. In de huiskamer en hoofdslaapkamer worden telefoonaansluitingen geïnstalleerd. De huiskamers en slaapkamers hebben toegang tot breedbandcommunicatie voor maximale snelheid, uitstekende overdrachtscapaciteit voor gegevens en betere beveiliging. Alle kabels worden in brandbestendige kanalen geplaatst. Zodat onze klanten het contact met hun land van oorsprong niet verliezen, worden geheel gratis uitrustingen geplaatst voor de ontvangst van televisiekanalen in de talen Spaans, Russisch, Frans, Engels en Duits. De gemeenschappelijke ruimtes bevatten automatische bewegingsdetectoren die de verlichting bedienen. Voor een groter gemak wordt de Airconditioninginstallatie (koude en warme lucht) via leidingen in uw woning geïnstalleerd. Het warme water wordt gegenereerd door een installatie met zonnepanelen, een systeem dat het verbruik van fossiele brandstoffen tot en minimum beperkt door energie op te wekken uit hernieuwbare energiebronnen, in dit geval uit door de zon geleverde warmte.
De klimaatregeling binnenshuis wordt gerealiseerd door een systeem voor directe expansie van koude en warmte, waarvan zich één unit op het dak van het gebouw bevindt en de interne unit boven het verlaagde plafond van één van de badkamers is geïnstalleerd.


KEUKENS


En zodat ook de keuken een van de favoriete plekken van onze klanten wordt, hebben wij deze verwend met een zeer aantrekkelijk ontwerp: met witte hoogglans afgewerkte meubels en huishoudelijke apparaten om die uitstekende recepten te bereiden: traditionele oven, keramische kookplaat, sierlijke afzuigkap koelkast en magnetron. De wasbak is van roestvrij staal en heeft een mengkraan. Het aanrecht is van Silestone of vergelijkbaar. Afhankelijk van het woningtype zijn de keukens ontworpen met zicht naar de huiskamer, geïntegreerd in de huiskamer met schiereiland of afzonderlijk.


LIFTEN


Er worden moderne liften geïnstalleerd die geschikt zijn voor mindervaliden met selectief geheugen bij het dalen en automatische deuren. Deze liften zijn van hoge kwaliteit en efficiëntie en veroorzaken weinig geluid wanneer in beweging. Ze bezitten een frequentieregelaar voor een grotere zekerheid en
voor het verlengen van de levensduur van zowel de motor als de mechanische onderdelen. De wijk zal beschikken over een gesloten circuit van televisiecamera’s om de veiligheid bij de toegangen en in de gemeenschappelijke ruimtes te verzekeren.


GARAGE


De garage wordt gebouw ter behoud en bescherming van de voertuigen van onze klanten. De afsluiting geschiedt middels een muur van gewapend beton. De industrieel cementen vloer is uniform, resistent, vlak en duurzaam.
Er wordt een combinatiesysteem voorzien van geforceerde en natuurlijke ventilatie waarvoor de toestand van het gebouw wordt benut. Het zal een noodsysteem bevatten met detectoren, alarmen, verlichting en brandbestrijding in overeenstemming met de normering. Voor het gemak van onze klanten zijn er ook gebieden gepland voor het onderbrengen van fietsen. De toegang geschiedt via een algemene automatische deur die wordt geopend door middel van een magnetische sleutel en afstandsbediening.
Binnen de personalisatie opties kunnen onze klanten een oplaadpunt voor elektrische voertuigen hebben op zijn parkeerplaats.


PERSONALISATIE VAN UW WONING


Dat onze klanten in hun droomhuis kunnen wonen, is voor ons het belangrijkste. Om deze reden hebben zij, binnen de aangegeven termijnen, invloed op de personalisatie van hun woning. Wij werken voor en met onze klanten met eenzelfde doel: ervoor zorgen dat uw wensen worden vervuld.

De woningen kunnen worden aangepast aan de behoeften van personen met mobiliteitsbeperkingen.


GARANTIE VAN VOORUITBETALINGEN


Wij benadrukken onze klanten dat alle vooruitbetalingen, en de rente daarover, door een eersteklas entiteit worden gegarandeerd.
De inhoud van deze folder kan onderhevig zijn aan wijzigingen op verzoek van de Overheid of de Directie van het project.